Pyetje rreth ligjeratave, konfirmim të notës etj, mund të shkruani në këtë email. info@armandi.info

Home Fakulteti Ekonomik

Fakulteti Ekonomik

Rezultatet e provimit ne lenden E drejta biznesore - Fakulteti Ekonomik - Universiteti Publik Kadri Zeka - Gjilan

Departamenti

Marketing

Menaxhment dhe informatike

Ekonomiks

Banka dhe Financa

Njoftim: Njoftohen studentet se konsultimet mbahen me dt.29.04.2014 (e marte) sipas ketij orari:
Departamenti; Banka, Financa dhe Ekonomiks prej ores 10:00-11:00 salla B023
Departamenti: Menaxhment dhe Informatike dhe Marketing prej ores 12:30-13:30


Rezultatet e provimit ne lenden E drejta nderkombetare biznesore - Fakulteti Ekonomik - Afati i prillit 2014

Departamenti

Marketing

Menaxhment dhe informatike

Njoftim: Vendosja e notave ne index behet me dt. 22.04.2014 (e marte) ora 15, ne kabinet kati i IV.
Konsultimet, mbahen me dt 24.04.2014 (e enjete) ne oren 11-12 kati i VIII, kabineti nr. 90

Rezultatet e provimit ne lenden E drejta biznesore - Fakulteti Ekonomik - Afati i prillit 2014

Departamenti

Ekonomiks

Marketing

Kontabilitet

Menaxhment dhe informatike

Banka, financa dhe kontabilitet

Me indeks

 


Rezultatet e provimit ne lenden Ligji dhe rregullat e BND-së dhe UE-së studime master - Fakulteti ekonomik